Spar penge på dine abonnementer

Fitnesscenter, mobilabonnement, Netflix, TV2Play, bredbånd, og forsikringer. Det er bare nogle af de abonnementer, som de fleste af os betaler til hver måned. Alle disse mange abonnementer er måske hver for sig isoleret set små udgifter, som vi ikke skænker den store tanke, når pengene hæves fra vores konto en gang om måneden.  Men samlet set kommer man næppe udenom det faktum, at alle disse små beløb i sidste ende naturligvis løber op.

Det gør det derfor til en god idé, at du sørger for at holde øje med hvilket forskellige muligheder, der er på markedet –og ikke mindst kan det være en god idé at overveje, om du overhovedet har behov for alle de abonnementer, du har. Får du brugt dit kort til fitnesscenteret? Hvor tit bruger du din streaming-tjeneste nummer 3 og 4, som du betaler til? Kunne du i princippet blot nøjes med at have adgang til 1 eller 2? Sørg for at gør dig nogle tanker om dette – og sørg for at lave dig et pristjek på dine abonnementer.

Brug sammenligningssider

En rigtig god idé til dig som gerne vil spare penge er helt afgjort, at du sørger for at tage dig et kig på nogle af de rigtig mange forskellige danske hjemmesider, der lever af at prissammenligne forskellige typer af abonnementer. Det er som regel ganske gratis og helt uforpligtende at anvende en række af disse sider – og de giver dig mulighed for at tjekke op på, om du kan skifte din nuværende løsning indenfor en ting som eksempelvis mobilabonnement, internet eller andet ud med en ny løsning. Dette vil i mange tilfælde kunne give dig mulighed for at opnå en god besparelse – og i andre tilfælde kan de hjælpe dig til at sikre, at du får mere for dine penge – eksempelvis mere data i dit mobilabonnement eller en højere hastighed på den bredbåndsløsning, du har. Et godt råd er derfor: Husk at sammenligne så du kan spare penge. Med andre ord: Det kan anbefales at afsætte 10 – 15 minutter til lige at tjekke op på, om du nu også har det bedste og billigste! Tiden er givet godt ud!