Graf luftfragt Tips og Tricks

Graf luftfragt er en af de førende air freight tjenester, mange forretninger og virksomheder har påberåbt i årevis. Dette er på grund af den yderst konkurrencedygtig service, Graf er kendt for. De er kendt for at yde logistisk løsning i transport af tid-følsomme materialer, både internationalt og nationalt plan.

Derudover har de en højtuddannede kundeservicesupport til stede 24 timer i døgnet og 7 dage om ugen. Disse mennesker er klar til at besvare eventuelle forespørgsler og ivrige efter at hjælpe deres kunder med at planlægge den bedste strategi, så deres pakke vil blive leveret til tiden og i den bedste betingelse.

Hvad gør Graf air freight service anderledes fra resten er at de fastholder strenge standarder for forsendelse. Dette er fordi de ved, at der er et konstant behov for ting og materialer til at blive flyttet. Med de mange spørgsmål, der vedrører disse former for tjenester, er det vigtigt, at kundetilfredshed er først i tankerne.

Graf kontinuerligt udforme nye strategier for at forbedre deres service. Den ene ting de fokuserer på er at undgå de mange problemer, der er forbundet med air freight leverance.

Men så er det ikke kun den luft godstransport, der er ansvarlig, transport af fragt og effektivt. Det kan bemærkes, at kunder nødt til at gøre deres del, så deres pakke eller fragt vil blive afsendt effektivt.

Nedenfor er nogle tips til at undgå air freight problemer.

1. pad alle skrøbelige varer.

Hvis du shipping knuses elementer med ubrydelig dem, er det vigtigt at du pad de skrøbelige genstande omhyggeligt. Hårdhændet behandling kan ikke undgås, især hvis du ikke gør et notat vedrørende indholdet af pakken.

Selv hvis du er sikker på at din pakke vil blive behandlet lige, er uundgåelige omstændigheder sikker på at ske. Stedet for at tage risikoen at chance, er det bedst at give yderligere sikkerhedsforanstaltninger, således at ingen af materialerne vil være kompromitteret.

2. Fyld op din boks.

Det er ikke tilrådeligt at skibet delvist eller halvt fyldte kasser. Dette skyldes, at kasserne er gemt et andet. Når dette sker, har din boks tendens til at blive knust af tungere kasser.

Den bedste løsning ville være at sætte din pakke i en mindre æske. Denne måde, alle rum vil blive forbrugt og materialer stilles til intakt og immobile.

3. Pak letfordærvelige varer korrekt.

Hvis du vil du pakke ankommer friske og spiselige i deres destination, skal du sørge for at du lægger dem i den rette pakke før forsendelse dem.

Der er regler og forordninger, som kunder skal overholde, når de ønsker at levere letfordærvelige varer. Sørg for at du kender disse regler på forhånd. Du kan altid kontakte deres kundeservice, så du ikke vil krænke en eller to af deres regler.

4. smittefarlige stoffer og farligt gods.

De fleste fragt lufttrafik har strenge standarder vedrørende forsendelse af farlige kemikalier og varer. Nogle af dem accepterer ikke selv disse former for forsendelse.

For dem, der gør, er du forpligtet til at tilvejebringe den nødvendige dokumentation, som skal understøtte sikker overførsel af disse materialer. Være parat til at give disse dokumentation.

Disse er nogle af de tips, som Graf luftfragt yder deres kunder. Gør din del, kan du være sikker på at selskabet vil gøre resten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.