Oplev alternative astma behandlingen. Er der sådan en ting?

Lad os en har tættere kig på disse farmaceutiske virksomheder. De findes til vores fordel eller deres?

Narkotika krige og alternative Astma behandling.

Hvad gjorde folk før indførelsen af globale farmaceutiske virksomheder? Det er forbløffende nogen overlevede overhovedet. Men overlever de gjorde. Nu er jeg ikke en, der normalt går til konspirationsteorier, men jeg må sige der er noget meget fishy om medicinalindustrien. Er de virkelig forske og udvikle nye lægemidler til vores fordel eller deres?

Hvilken plads har regeringerne i narkotikamarkedet? Farmaceutiske virksomheder aktivt arbejde på nye lægemidler til at lindre symptomer på sygdom, men hvad gør de for at faktisk helbrede dem? Jeg har en lusket mistanke om, at de ønsker at holde os alle syg, holde os alle bedøvede op til øjne og holde os alle komme tilbage til at købe mere.

Ville det være milliarder dollar industri er det ellers? Hvis du har astma, du købe narkotika og forsøge ikke at tilføje op hvor meget det koster dig hver måned. Desværre, der er intet alternativ. Eller er der? Er der virkelig alternative Astma behandling? Din

Lægen vil naturligvis sige nej. Men så igen, han er en del af den farmaceutiske selskab stof kæde.

Alternative Astma behandling findes. Næsten hver uge nye rapporter er udgives fra rundt omkring i verden siger, “hey, vent et øjeblik, vi kunne have noget her”. Jeg har læst mange, mange historier om folk, der fandt ud af, at der kan være en anden måde at styre astma og endda gøre det forsvinde.

Du behøver ikke at være et geni eller ekspert på området enten. Med har næsten ethvert hjem at have forbindelse til internettet disse dage, du alle oplysninger i verden ved hånden. Som du læser denne side nu, jeg går ud fra du leder efter oplysninger.

Det er den bedste start du kan komme til at bryde stof-astma angreb-stof-astmaanfald kæde. Læs på emner som Buteyko metoden, akupunktur, kiropraktik teori og homøopati. Disse og mange andre alternative behandlingsformer for astma har været anvendt i tusinder af år, hvem er vi til at sige, at de ikke længere har nogen anvendelse i dagens samfund?

Leave a Reply

Your email address will not be published.